Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

PES0a Espanjan alkeiskurssi I 4 op

KPES0001, Espanjan kieli ja liikeviestintä, Pori, Ei tiedekuntaa

*Ennakkotieto*

Sisältö

Opintojaksolla käsitellään tavallisimmissa viestintätilanteissa tarvittavia kielioppirakenteita ja perussanastoa. Lisäksi harjoitellaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista. Kurssilla tutustutaan myös espanjankieliseen maailmaan sekä sen kulttuuriin ja elämään.

Osaamistavoitteet

Yhden lukukauden opiskeltuaan opiskelija selviytyy yksinkertaisimmista viestintätilanteista. Taso A1.

Opintosuoritukset

Kirjallinen tentti ja osallistuminen opetukseen. Vapaaehtoinen välikoe kurssin puolivälissä. Tunneilla 80 %:n läsnäolo; ylimääräisiä poissaoloja ei voi korvata tekemällä lisätehtäviä.

Opetus

Ryhmäopetus 48 t, Itsenäinen työskentely 60 t Syyslukukausi 2017, periodi I-II (28.8.-1.12.2017) Aloitusluento on ti 29.8.2017 klo 16.00-18.00 LK105 /TuKKK, Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A) ja muut luennot lukujärjestyksestä: PES0a Espanjan alkeiskurssi I Kurssin aikataulut ilmoitetaan Kauppakorkeakoulun Porin yksikön -sivuilla julkaistavassa [lukujärjestyksessä]( http://lukujarjestys.ucpori.fi/?rajaus=TuKKK). Aikataulumuutokset ovat mahdollisia. Hae kurssin aikataulu lukujärjestyksestä TuKKK ja kurssin nimellä (Suodata hakusanalla...) **Tentti** Opintoihin kuuluu vapaaehtoinen kurssin välikoe: 16.10. sekä kolme tenttikertaa: Salitentti 7.12.2017 ja kaikki uusintatentit järjestetään sähköisinä tentteinä. Salitenttiin on ilmoittauduttava viimeistään viikkoa ennen Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa. [Lue ilmoittautumisohjeet]( http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/opiskelijapalvelut/ilmoittautuminen-tenttiin/Sivut/home.aspx). Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä tenttipalvelusta [tenttis.utu.fi]( https://tenttis.utu.fi/login/). Sähköisestä tenttimisestä löytyy lisätietoja täältä: http://www.utu.fi/fi/yksikko/yliopistopalvelut/opintohallinto/ohjauksen-ja-koulutuksen-tukipalvelut/ok/etentti/Sivut/home.aspx Tämä kurssi on integroitu tutkintokoulutuksen kanssa. Opetus ja tentit järjestetään päiväaikaan Porin yliopistokeskuksessa.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Buenas Migas 1 oppikirja, 1. painos, Otava. Kurki, Katriina: Lindgren Olli-Pekka et al. (2014) 9789511270492.

Opettaja

Olli-Pekka Lindgren

Toteuttaja

Turun yliopisto, Pori

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Mia Stening, mia.stening[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) [Opintosihteeri Mirja Ylikorpi, mirja.ylikorpi[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

60,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.