Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

PES1a Espanjan jatkokurssi 3 op

KPES1001, Espanjan kieli ja liikeviestintä, Pori, Ei tiedekuntaa

Ennakkotieto

Sisältö

Opintojaksolla opitaan lisää yleiskielen sanastoa ja rakenteita ja tehdään kuullunymmärtämisharjoituksia. Kurssilla harjoitellaan myös puhumista.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on laaja yleiskielen sanavarasto ja hän hallitsee kielen keskeiset rakenteet sekä ymmärtää selkeästi puhuttua yleiskieltä ja pystyy itse osallistumaan yleisiä aiheita käsitteleviin keskustelutilanteisiin. Taso A2.

Opintosuoritukset

Kirjallinen tentti, osallistuminen opetukseen ja vapaaehtoinen välikoe kurssin puolivälissä. Tunneilla 80 %:n läsnäolo; ylimääräisiä poissaoloja ei voi korvata tekemällä lisätehtäviä.

Opetus

Ryhmäopetus 48 t, Itsenäinen työskentely 33 t Syyslukukausi 2017, periodi I-II (28.8.-1.12.2017) Aloitusluento on ma 28.8.2017 klo 16.00-18.00 LK105 /TuKKK, Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A) ja muut luennot lukujärjestyksestä: PES1a Espanjan jatkokurssi Kurssin aikataulut ilmoitetaan Kauppakorkeakoulun Porin yksikön -sivuilla julkaistavassa [lukujärjestyksessä]( http://lukujarjestys.ucpori.fi/?rajaus=TuKKK). Aikataulumuutokset ovat mahdollisia. Hae kurssin aikataulu lukujärjestyksestä TuKKK ja kurssin nimellä (Suodata hakusanalla...) **Tentti** Opintoihin kuuluu vapaaehtoinen kurssin välikoe: 17.10. sekä kolme tenttikertaa. Salitentti 7.12.2017 ja kaikki uusintatentit järjestetään sähköisinä tentteinä. Salitenttiin on ilmoittauduttava viimeistään viikkoa ennen Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa. [Lue ilmoittautumisohjeet]( http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/opiskelijapalvelut/ilmoittautuminen-tenttiin/Sivut/home.aspx). Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä tenttipalvelusta [tenttis.utu.fi]( https://tenttis.utu.fi/login/). Sähköisestä tenttimisestä löytyy lisätietoja täältä: http://www.utu.fi/fi/yksikko/yliopistopalvelut/opintohallinto/ohjauksen-ja-koulutuksen-tukipalvelut/ok/etentti/Sivut/home.aspx Tämä kurssi on integroitu tutkintokoulutuksen kanssa. Opetus ja tentit järjestetään päiväaikaan Porin yliopistokeskuksessa.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Seuraavat teokset myöhemmin ilmoitettavin osin: 1. Buenas Migas 2 oppikirja, 1. painos, Otava. Kurki, Katriina: Lindgren Olli-Pekka et al. (2015) 9789511282716 2. Colegas, Sanoma Pro. Amate, Iñaki; Puranen, Pasi (2010), 9789512649945

Opettaja

Olli-Pekka Lindgren

  • Syksy 2017
  • Lähiopetus
  • Perusopinnot

Toteuttaja

Turun yliopisto, Pori

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Mia Stening, mia.stening[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) [Opintosihteeri Mirja Ylikorpi, mirja.ylikorpi[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Edeltävät opinnot

Pakolliset: KPES0001 PES0a Espanjan alkeiskurssi I KPES0002 PES0b Espanjan alkeiskurssi II PES0a ja PES0b tai muualla suoritetut alkeisopinnot.