Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

PYRY1 Johdatus yrittäjyyteen 3 op

PYYR0001, Yrittäjyys, Pori, Turun kauppakorkeakoulu

*Ennakkotietoa*

Sisältö

Kurssilla on verkkoluentoja ja -aineistoja yrittäjyyden perusteista (yksilön, yrityksen ja yhteiskunnan näkökulmat), joita käsitellään yhteisissä seminaareissa. Kurssin sisällöllisten tavoitteiden saavuttaminen arvioidaan kurssiin integroiduilla verkkotenteillä (esim. Moodle-tentit). Lisäksi kurssiin liittyy 2 t loppuseminaari, jolla opiskelijat harjoittelevat kehitettävän yritysidean esittämistä. Tavoitteena on auttaa ja tukea opiskelijoita yritysidean kehittämisessä. Yritysidea kehitetään ryhmissä ja kehittämisprosessista laaditaan ryhmän yhteinen raportti.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää yrittäjyyden monimuotoisuuden ja hänellä on perustiedot yrittäjyydestä ja yritystoiminnasta suomalaisessa toimintaympäristössä. Opiskelija tuntee yrittäjyyden keskeiset käsitteet. Harjoitustehtävän tehtyään opiskelija ymmärtää, miten yrittäjyysprosessi etenee yritysidean ideoinnista sekä asiakkaiden tarpeista lähtevästä kehittämisestä kohti liikeideaa.

Opintosuoritukset

Kirjallinen tentti, harjoitustyö(t), osallistuminen opetukseen Lisäksi muuta itsenäista työskentelyä verkossa ja kurssin aineistojen parissa.

Opetus

Luento-opetus ja/tai verkkoluennot 10 t, loppuseminaari 2 t. Loppuseminaariin (2t) osallistuminen on pakollista. Syyslukukausi 2017, periodi I (28.8.-13.10.2017) Aloitusluento on ma 28.8.2017 klo 14.00-16.00 LK240A /TuKKK, Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A) ja muut luennot lukujärjestyksestä: PYRY1 Johdatus yrittäjyyteen Kurssin aikataulut ilmoitetaan Kauppakorkeakoulun Porin yksikön -sivuilla julkaistavassa [lukujärjestyksessä]( http://lukujarjestys.ucpori.fi/?rajaus=TuKKK). Aikataulumuutokset ovat mahdollisia. Hae kurssin aikataulu lukujärjestyksestä TuKKK ja kurssin nimellä (Suodata hakusanalla...) **Tentti** Kurssiin kuuluu kolme tenttikertaa. 1. tentti on salitentti 20.10.2017 ja muut tentit sähköisinä tenttinä. Salitenttiin on ilmoittauduttava viimeistään viikkoa ennen Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa. [Lue ilmoittautumisohjeet]( http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/opiskelijapalvelut/ilmoittautuminen-tenttiin/Sivut/home.aspx). Uusintatentit suoritetaan sähköisessä tenttitilassa. Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä tenttipalvelusta [tenttis.utu.fi](https://tenttis.utu.fi/login/). Sähköisestä tenttimisestä löytyy [lisätietoja](http://www.utu.fi/fi/yksikko/yliopistopalvelut/opintohallinto/ohjauksen-ja-koulutuksen-tukipalvelut/ok/etentti/Sivut/home.aspx) Tämä kurssi on integroitu tutkintokoulutuksen kanssa. Opetus ja tentit järjestetään päiväaikaan Porin yliopistokeskuksessa.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Luentomateriaalit ja muu Moodlessa luennoijan jakama materiaali.

Opettaja

Katri Luomala

Toteuttaja

Turun yliopisto, Pori

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Mia Stening, mia.stening[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) [Opintosihteeri Mirja Ylikorpi, mirja.ylikorpi[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.