Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

PES0b Espanjan alkeiskurssi II 4 op

KPES0002, Espanjan kieli ja liikeviestintä, Pori, Ei tiedekuntaa

**Ennakkotietoa**

Sisältö

Opintojaksolla opitaan lisää peruskieliopin rakenteita ja yleiskielen sanastoa sekä harjoitellaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista. Kurssilla tutustutaan myös espanjankieliseen maailmaan sekä sen kulttuuriin ja elämään

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää helppoa puhuttua kieltä ja pystyy selviytymään arkielämän helpohkoista viestintätilanteista kirjallisesti ja suullisesti. Taso A1.

Opintosuoritukset

Kirjallinen tentti, osallistuminen opetukseen Vapaaehtoinen välikoe kurssin puolivälissä. Tunneilla 80 %:n läsnäolo; ylimääräisiä poissaoloja ei voi korvata tekemällä lisätehtäviä.

Opetus

Ryhmäopetus 48 t, itsenäinen työskentely 60 t (4 viikkotuntia). Aikataulumuutokset ovat mahdollisia. **Kevätlukukausi 2018, periodit III-IV (8.1. - 27.4.2018)** Luennot ovat tiistaisin ja torstaisin klo 16.00-18.00 (viikot 2-7). Aloitusluento on ti 9.1.2018 klo 16.00-18.00 LK105/TuKKK, Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A). Ja muut luennot lukujärjestyksestä: Espanjan alkeiskurssi II Kurssin aikataulut ilmoitetaan Kauppakorkeakoulun Porin yksikön -sivuilla julkaistavassa [lukujärjestyksessä]( http://lukujarjestys.ucpori.fi/?rajaus=TuKKK). Hae kurssin aikataulu lukujärjestyksestä TuKKK ja kurssin nimellä (Suodata hakusanalla...). Lisäohjeet luennolla. **Tentti** Opintoihin kuuluu kolme tenttikertaa ja vapaaehtoinen välikoe to 22.2. klo 10-14. Ensimmäinen tentti on salitentti 3.5.2018 ja kaikki uusintatentit järjestetään sähköisinä tentteinä. Salitenttiin on ilmoittauduttava viimeistään viikkoa ennen Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa. [Lue ilmoittautumisohjeet]( http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/opiskelijapalvelut/ilmoittautuminen-tenttiin/Sivut/home.aspx). Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä tenttipalvelusta tenttis.utu.fi. Sähköisestä tenttimisestä löytyy lisätietoja täältä: http://www.utu.fi/fi/yksikko/yliopistopalvelut/opintohallinto/ohjauksen-ja-koulutuksen-tukipalvelut/ok/etentti/Sivut/home.aspx Tämä kurssi on integroitu tutkintokoulutuksen kanssa. Opetus ja tentit järjestetään päiväaikaan Porin yliopistokeskuksessa.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Buenas Migas 2 oppikirja, 1. painos, Otava. Kurki, Katriina: Lindgren Olli-Pekka et al. (2015) 9789511282716

Opettaja

Olli-Pekka Lindgren

Toteuttaja

Turun yliopisto, Pori

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Mia Stening, mia.stening[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) [Opintosihteeri Mirja Ylikorpi, mirja.ylikorpi[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

60,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.