Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

PES1b Espanjan maantuntemus 1 op

KPES1004, Espanjan kieli ja liikeviestintä, Pori, Ei tiedekuntaa

**Ennakkotietoa**

Sisältö

Perusasiat Espanjan maantiedosta ja eri alueista ja niiden tyypillisimmistä piirteistä sekä yhteiskunnasta yleensä. Kielellisissä rakenteissa keskitytään erilaisten numeeristen tietojen ilmaisemiseen.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on perustiedot Espanjan taloudesta, yhteiskunnasta ja elintavoista. Hän osaa kertoa espanjaksi paitsi Espanjasta myös omasta kotimaastaan. Opintojakson tavoitteena on vahvistaa opiskelijan edellytyksiä mielekkääseen keskusteluun ja ajatuksenvaihtoon espanjakielisten kanssa. Taso A2.

Opintosuoritukset

Kirjallinen tentti, osallistuminen opetukseen ja harjoitustyö(t) Tunneilla 80 %:n läsnäolo; ylimääräisiä poissaoloja ei voi korvata tekemällä lisätehtäviä.

Opetus

Ryhmäopetus 18 t (2-4 viikkotuntia), itsenäinen työskentely 9 t Aikataulumuutokset ovat mahdollisia. **Kevätlukukausi 2018, periodi III (8.1. - 16.2.2018)** Luennot ovat maanantaisin (viikot 2-7) ja keskiviikkoina (viikot 2-4) klo 16.00-18.00. Aloitusluento on ma 8.1.2018 klo 16.00-18.00 LK105/TuKKK, Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A). Ja muut luennot lukujärjestyksestä: Espanjan maantuntemus Kurssin aikataulut ilmoitetaan Kauppakorkeakoulun Porin yksikön -sivuilla julkaistavassa [lukujärjestyksessä]( http://lukujarjestys.ucpori.fi/?rajaus=TuKKK). Hae kurssin aikataulu lukujärjestyksestä TuKKK ja kurssin nimellä (Suodata hakusanalla...). Lisäohjeet luennolla. **Tentti** Opintoihin kuuluu kolme tenttikertaa. Ensimmäinen tentti on salitentti 22.2.2018 ja kaikki uusintatentit järjestetään sähköisinä tentteinä. Salitenttiin on ilmoittauduttava viimeistään viikkoa ennen Avoimen yliopiston Nettiopsu -palvelussa. [Lue ilmoittautumisohjeet]( http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/opiskelijapalvelut/ilmoittautuminen-tenttiin/Sivut/home.aspx). Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä tenttipalvelusta tenttis.utu.fi. Sähköisestä tenttimisestä löytyy lisätietoja täältä: http://www.utu.fi/fi/yksikko/yliopistopalvelut/opintohallinto/ohjauksen-ja-koulutuksen-tukipalvelut/ok/etentti/Sivut/home.aspx Tämä kurssi on integroitu tutkintokoulutuksen kanssa. Opetus ja tentit järjestetään päiväaikaan Porin yliopistokeskuksessa.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Opettajan jakama materiaali.

Opettaja

Olli-Pekka Lindgren

Toteuttaja

Turun yliopisto, Pori

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Mia Stening, mia.stening[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) [Opintosihteeri Mirja Ylikorpi, mirja.ylikorpi[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

15,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Edeltävät opinnot

Pakolliset: KPES1001 PES1a Jatkokurssi PES1a jatkokurssi tai vastaavat taidot