Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

PYJY1 Yritysjuridiikan perusteet 3 op

PYYJ7001, Yritysjuridiikka, Pori, Turun kauppakorkeakoulu

**Ennakkotieto**

Sisältö

Kurssilla käsitellään keskeisimpiä Suomen lakeja, jotka liittyvät yritystoimintaan. Keskustellaan ajankohtaisista yritysjuridiikan aiheista.

Osaamistavoitteet

Opiskelija tietää, mitä oikeudenaloja ja lakeja Suomessa on. Opiskelija ymmärtää, että lainsäädäntö vaikuttaa yrityksen toiminnan suunnitteluun. Opiskelija huomaa juridiikan merkityksen jokapäiväisessä yritystoiminnassa. Opiskelija hahmottaa, minkälaista juridiikkaa tulee tarvitsemaan tulevassa ammatissaan. Kurssi toimii johdantona yritysjuridiikan muille kursseille.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen ja harjoitustyö(t): harjoitustyö, joka perustuu kirjaan, luentoihin ja opiskelijoiden esityksiin. Kaksi omaa esitystä joko luokassa tai etänä.

Opetus

Luento-opetus 12 t ja harjoitukset 6 t Aikataulumuutokset mahdollisia **Kevätlukukausi 2018, periodi III (8.1. - 16.2.2018)** Aloitusluento on to 11.1.2018 klo 12.00-15.00 LK240B/TuKKK, Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A). Ja muut luennot/harjoitukset lukujärjestyksestä: Yritysjuridiikan perusteet Kurssin aikataulut ilmoitetaan Kauppakorkeakoulun Porin yksikön -sivuilla julkaistavassa [lukujärjestyksessä]( http://lukujarjestys.ucpori.fi/?rajaus=TuKKK). Hae kurssin aikataulu lukujärjestyksestä TuKKK ja kurssin nimellä (Suodata hakusanalla...). Lisäohjeet luennolla. Tämä kurssi on integroitu tutkintokoulutuksen kanssa. Opetus järjestetään päiväaikaan Porin yliopistokeskuksessa.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Hoppu Esko, Hoppu Kari (2016): Kauppa- ja varallisuusoikeuden pääpiirteet. 16., uud. painos. Talentum. 9789510327791. Kirja on saatavissa myös e-kirjana.

Opettaja

Anu Lähteenmäki-Uutela

Toteuttaja

Turun yliopisto, Pori

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Mia Stening, mia.stening[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) [Opintosihteeri Mirja Ylikorpi, mirja.ylikorpi[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.