Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

PYJ3 Yhteisöoikeus 6 op

PYYJ2011, Yritysjuridiikka, Pori, Turun kauppakorkeakoulu

**Ennakkotieto**

Sisältö

Henkilöyhtiöitä koskeva Suomen lainsäädäntö. Osakeyhtiöitä koskeva Suomen lainsäädäntö. Päätöksenteko. Toimielimet. Varojen jakaminen. Purkaminen. Jakautuminen. Sulautuminen.

Osaamistavoitteet

Opiskelija hallitsee yhtiöoikeudellisen lainsäädännön sisällön. Opiskelija tietää, miten henkilöyhtiö ja osakeyhtiö toimivat. Opiskelija osaa vertailla yhtiömuotojen etuja ja haittoja.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen, harjoitustyöt ja keskustelut Moodlessa

Opetus

Verkko-opetus Moodlessa 18 t. **Kevätlukukausi 2018, periodi III (8.1. - 16.2.2018)** Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Tämä kurssi on integroitu tutkintokoulutuksen kanssa.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

1.Villa, Seppo (2013) Henkilöyhtiöt ja osakeyhtiö. 4., uudistettu painos. Talentum. 978-952-14-2004-7 tai sähköinen kirja: 1. Koski, Pauli; Sillanpää, Matti: Yhtiöoikeus. Talentum. 978-952-14-2380-2. 2. Muu opettajan Moodlessa ilmoittama materiaali.

Opettaja

Anu Lähteenmäki-Uutela

Toteuttaja

Turun yliopisto, Pori

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Mia Stening, mia.stening[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) [Opintosihteeri Mirja Ylikorpi, mirja.ylikorpi[at]utu.fi](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

90,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Edeltävät opinnot

Suositellaan: PYYJ7001 PYJY1 Yritysjuridiikan perusteet