Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

KVYe Kansainvälisen liiketoiminnan perusteet 3 op

KV200001, Kansainvälinen liiketoiminta, Turun kauppakorkeakoulu

Sisältö

Opintojaksolla perehdytään kansainvälisen liiketoiminnan keskeisiin käsitteisiin ja ilmiöihin sekä annetaan yleiskatsaus maiden rajat ylittävän yritystoiminnan pääpiirteisiin. Kurssilla tutustutaan mm. kansainvälisen liiketoiminnan ominaispiirteisiin, yritysten syihin kansainvälistyä, kansainvälisen liiketoiminnan eri toimintamuotoihin, kansainvälisiin toimintaympäristöihin, sekä kansainväliseen toimintaan vaikuttaviin instituutioihin ja globalisaatioon.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa: (1)tunnistaa ja kertoa kansainvälisen liiketoiminnan keskeisistä kehityssuunnista, (2)selittää miten ja miksi yritykset harjoittavat kansainvälistä liiketoimintaa, (3) tunnistaa eri organisaation sisäisten ja ulkoisten yksilöiden ja tiimien roolit ja niiden vaikutukset liiketoimintaan, (4)arvioida miten ja mistä syistä eri maiden liiketoimintaympäristöt ovat erilaisia sekä kuinka nämä asiat vaikuttavat yritysten toimintaan, (5)työskennellä interaktiivisesti ryhmässä, ratkaista ongelmia ja kirjoittaa ammattimaisen raportin kansainvälisen liiketoiminnan teemoista.

Opintosuoritukset

Kirjallinen tentti (englanniksi) ja harjoitustyö

Opetus

Verkkokurssi Moodlessa (kurssi englanniksi) **Kevätlukukausi 2018, periodi IV (5.3. - 27.4.2018)** **HUOM!** Verkkokurssi alkaa viikolla 11/2018 **Tentti** Tentit suoritetaan sähköisinä tentteinä Turun yliopiston sähköisessä tenttitilassa (Turku, Pori, Rauma, Vaasa). Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä [tenttis.utu.fi]( https://tenttis.utu.fi/login/) -palvelusta. Ks. [Sähköisen tenttimisen ohjeet]( http://www.utu.fi/fi/yksikko/yliopistopalvelut/opintohallinto/ohjauksen-ja-koulutuksen-tukipalvelut/ok/etentti/Sivut/home.aspx)

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

1. Charles W.L. Hill, International Business: Competing in the global marketplace (7th Edition) 2. Rao, P. Subba, Introduction to International Business 2010 (ebook, available in Ebrary)

Opettaja

William Degbey

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.