Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

Muuttuva taide ja kulttuuri 5 op

MMTA0040, Mediatutkimus, musiikkitiede ja taidehistoria, Humanistinen tiedekunta

Opintojakso on osa [mediatutkimuksen, musiikkitieteen ja taidehistorian perusopintoja](https://nettiopsu.utu.fi/avoin/ilmoittautuminen/hakukohteet/25852) ja sen voi suorittaa yksittäisenä jaksona.

Sisältö

Länsimaisen taiteen ja populaarikulttuurin tyylikaudet, tyylisuunnat, historiallinen kehitys keskeisine murroskohtineen. Taiteen sekä visuaalisen ja auditiivisen kulttuurin tuotannon riippuvuussuhteet eri aikojen yhteiskuntajärjestelmiin.

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää periodiluokitusten perusteet sekä länsimaisen taiteen ja populaarikulttuurin kaanonien muodostumisen tavat. Hän hahmottaa taiteen käsitteen historiallisen muuntuvuuden ja yhteyden teknisiin ja teknologisiin muutoksiin.

Opintosuoritukset

Osallistuminen verkkokurssille, kirjalliset tehtävät ja/tai tentti

Opetus

Kevät 2018 Verkkokurssi 22.1.-4.3.2018, itsenäinen työskentely

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Ilmoitetaan myöhemmin

Opettaja

FM Eeva Hallikainen

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Eeva Hallikainen](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) eeva.hallikainen[at]utu.fi [Opintosihteeri Sari Kyöstiö](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) sari.kyostio[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

75,00  €

Opintomaksu maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta