Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

Palautteenantotaito 3 op

KIPV0007, Kieli- ja viestintäopintojen keskus/puheviestintä, Ei tiedekuntaa

Toteutus peruttu! Simuloiduissa viestintätilanteissa tarkastellaan viestintäkäyttäytymisen vaikutuksia: minkälainen viestintätyyli saa aikaan mitäkin. Assertiivisen viestinnän avulla pidetään kiinni omista oikeuksista loukkaamatta toisen oikeuksia.

Sisältö

Ydinsisältöjä ovat palautteenannon vuorovaikutuksellisuus, funktionaalisuus, muoto ja laatu, vuorovaikutustyylit sekä tunne- ja vuorovaikutustaidot.

Osaamistavoitteet

Kurssin käynyt opiskelija osaa antaa kritiikkiä rakentavasti ja vastaanottaa tunnustusta luontevasti. Hän erottaa assertiivisen, aggressiivisen ja alistuvan viestintätyylin ja osaa valita viestintätyylinsä kontekstin ja tilanteen mukaan.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen ja luento-/ oppimispäiväkirja.

Opetus

Katso tarkemmat tiedot Turun kesäyliopiston sivulta https://www.turunkesayliopisto.fi/kurssit/palautteenantotaito

Arviointi

0-5

Opettaja

Puheviestinnän opettaja, FL Timo Joenpelto

Toteuttaja

Turun kesäyliopisto

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Seppo Piiparinen](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) seppo.piiparinen[at]utu.fi [Opintosihteeri Sari Kyöstiö](http://www.utu.fi/fi/yksikot/avoin/yhteystiedot/Sivut/home.aspx) sari.kyostio[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

20,00  €

Avoimen yliopiston opintomaksu maksetaan verkkopankissa, kun ilmoittautuminen on hyväksytty. Oppilaitos laskuttaa erikseen oman maksunsa. Tarkempia tietoja saa oppilaitoksesta.