Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

PJ01 Human resource management 5 op

PYJO0005, Johtaminen ja organisointi, Pori, Turun kauppakorkeakoulu

*Ennakkotieto*

Sisältö

Henkilöstöjohtaminen yleisesti, motivointi, henkilöstön kehittäminen, palkitseminen, rekrytointi ja sitoutuminen. Kurssi koostuu luennoista ja harjoituksista. Harjoituksissa käsitellään henkilöstöjohtamisen käytänteitä, tieteellisiä artikkeleita sekä opiskelijoiden harjoitustöitä.

Osaamistavoitteet

Kurssin tavoitteena on perehdyttää opiskelijat henkilöstöjohtamisen pääkäsitteisiin, aihepiireihin ja teorioihin. Kurssin suoritettuaan opiskelijan tulisi omata perustason ymmärrys henkilöstöjohtamisen käytänteistä, ymmärrys henkilöstöjohtamisen käsitteistä ja kriittistä kykyä tarkastella henkilöstöjohtamista.

Opintosuoritukset

Tentti kirjallisuudesta ja luennoista, digitaalinen portfolio, tieteellisten artikkelien lukeminen, harjoitustyö. Kurssiin kuuluu kolme tenttikertaa.

Opetus

*Opetuksen toteutustavat*: 18 t luentoja, 6 t harjoituksia Opinnot järjestetään lähiopetuksena [Etelä-Pohjanmaan Opistossa](http://www.epopisto.fi/) alkaen ma 9.4.2018 klo 14.15 - 18.00. Opiskelu oppilaitoksessa tapahtuu yliopistolehtori Harri Virolaisen kanssa. Opettaja luennoi ja ohjaa mahdolliset opintojaksoon sisältyvät harjoitukset paikan päällä oppilaitoksessa sekä arvioi kaikki opintosuoritukset. Katso tarkempi opetus- ja tenttiaikataulu [Etelä-Pohjanmaan Opiston sivuilta](http://www.epopisto.fi/avoin_yliopisto/kauppatieteelliset_aineet.php#1) Opetuskieli suomi (luennoissa), kurssikirja ja tieteelliset artikkelit englanninkielisiä.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Torrington, D., Hall, L., Taylor, S. and Atkinson, C. (2009). Fundamentals of human resource management: managing people at work. (1st edition) Pearson Education. Artikkelit ilmoitetaan Moodlessa.

Opettaja

Harri Virolainen

Toteuttaja

Etelä-Pohjanmaan opisto

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

20,00  €

Opintomaksu laskutetaan opinnot järjestävän oppilaitoksen välityksellä (lisätietoja saa oppilaitoksesta). Lisäksi oppilaitos perii opetuksesta oman ohjausmaksunsa.