Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

SA1eAb Kirjallinen liikeviestintä 1 op

KKSA1014, Saksan kieli ja liikeviestintä, Ei tiedekuntaa

**HUOM!** kurssille osallistuminen edellyttää että opiskelija on aiemmin suorittanut Turun kauppakorkeakoulun kurssit SA0a Saksan alkeiskurssi I (4 op) sekä SA0b Saksan alkeiskurssi II (4 op) tai vastaavan laajuiset alkeisopinnot muualla.

Sisältö

Kielen perusrakenteiden kertausta. Aihepiirejä: Standardiliikekirjeiden laatiminen: tarjouspyyntö, tarjous, tilaus, reklamaatio.

Osaamistavoitteet

Osallistuttuaan aktiivisesti opetukseen ja tehtyään annetut harjoitustehtävät opiskelija osaa laatia kieliopillisesti, sanastoltaan ja asettelultaan korrektin liikekirjeen.

Opintosuoritukset

Viikottaiset tehtävät Moodlessa, kaksi pakollista sanakoetta ja lopputentti Turun yliopiston sähköisessä tenttitilassa. Vapaaehtoinen oppimispäiväkirja

Opetus

Verkkokurssi **Kesäperiodi 2019 (1.5. - 31.8.2019)** **Tentti** Tentti suoritetaan sähköisenä tenttinä Turun yliopiston sähköisessä tenttitilassa (Turku, Pori, Rauma). Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä tenttipalvelusta. Linkki tentti-ilmoittautumiseen lisätään tähän myöhemmin. Tenttiaika ilmoitetaan myöhemmin. [Lisätietoja sähköisestä tenttimisestä](http://www.utu.fi/fi/yksikko/yliopistopalvelut/opintohallinto/ohjauksen-ja-koulutuksen-tukipalvelut/ok/etentti/Sivut/home.aspx).

Arviointi

0-5

Opettaja

Ritva Lamberg

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Koulutussihteeri Elina Iso-Ilomäki](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

15,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Edeltävät opinnot

Kurssille osallistuminen edellyttää että opiskelija on aiemmin suorittanut Turun kauppakorkeakoulun kurssit SA0a Saksan alkeiskurssi I (4 op) sekä SA0b Saksan alkeiskurssi II (4 op) tai vastaavan laajuiset alkeisopinnot muualla.