Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

MAe29 Myynnin verkkokurssi (TY:n perustutkinto-opiskelijat) 6 op

MA039063, Markkinointi, Turun kauppakorkeakoulu

Voit ilmoittautua opintoihin kiintiön puitteissa, jos olet Turun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija.

Sisältö

Sisällöt tarjoavat yleiskatsauksen myynnin perustietoon ja myyntitaitoon. Opiskelijat eivät tarvitse aiempaa perehtyneisyyttä aiheeseen. Kurssilla käydään läpi akateemisen tutkimuksen lisäksi läpi suuri joukko yritysesimerkkejä.

Osaamistavoitteet

Kurssin pääasiallinen tavoite on antaa opiskelijalle perustavaa laatua oleva ymmärrys ja taidot ammattimaisesta myynnistä sekä akateemisesta että ammatillisesta näkökulmasta. Lähtökohtana on myynnin ja myyntityön kiinnostuksen ja arvostuksen rakentaminen sen keskeisyyden, hyötyjen ja haasteiden ymmärtämisen kautta. Opintojaksolla opiskelija oppii perusasiat myyntiprosesseista, myyntipsykologiasta, vuorovaikutustaktiikoista, asiakkaan profiloinnista, myyjä- ja asiakastyypeistä, persoonallisuuden vaikutuksesta myyntityöhön, e-myynnistä ja myynnin monista työkaluista. Painopiste on tasaisesti kuluttajille suuntautuvassa ja yritysten välisessä myyntityössä.

Opintosuoritukset

Aktiivinen työskentely kurssialueella ja tentti. Kurssi on itsenäisesti toteutettava verkkokurssi, jossa opiskelija voi kiinnostua monimuotoisesti myynnin sisällöistä. Sisältö on paloiteltu lyhyihin 3-25min kokonaisuuksiin ja tarjolla on mm. videoluentoja, ydinasiat helposti omaksuttavassa muodossa tiivistäviä luentomonisteita ja pelimäisiä case-oppimisharjoitteita. Edetäkseen verkkokurssilla, opiskelijan on klikattava läpi kaikki verkkokurssin materiaalit. Oppimisen varmistaminen tapahtuu moduulikohtaisin tarkastuskysymyksin, joita treenaamalla voi valmistautua myös lopputenttiin, joka toteutetaan sähköisesti.

Opetus

Verkko-oppiminen (92h) Itsenäinen opiskelu (56h) Tenttiin valmistautuminen ja tentti (12h) **Kesäperiodi 2019 (1.5. - 31.8.2019)** Kurssi järjestetään 6.5.2019 - 19.6.2019. Kurssi pitää olla suoritettuna 19.6.2019 klo 14.00 mennessä.

Arviointi

0-5

Arvostelu perustuu kokonaan monivalintaan perustuvaan lopputenttiin.

Kirjallisuus

[www.myyntipsykologia.fi](http://www.myyntipsykologia.fi)

Opettaja

Petri Parvinen

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

0,00  €

Opintojakso on maksuton TY:n perustutkinto-opiskelijoille.