Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

Mineraalit, kivilajit ja maaperäkerrostumat 5 op

GEOL1006, Geologia, Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta

Sisältö

Mineraalien, kivilajien ja maaperäkerrostumien synty, koostumus, rakenne, ominaisuudet, tunnistaminen ja luokittelu. Tunnistusharjoitukset ohjatusti ja omatoimisesti. Maaperänäytteiden analyysit laboratoriotöinä ohjatusti. Turvenäytteenotto maastossa.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa tunnistaa tärkeimmät mineraalit, kivilajit ja maalajitteet käsinäytteistä ja osaa selittää niihin liittyvät geologiset prosessit.

Opintosuoritukset

Laboratorioharjoitukset, maastopäivä, tentti

Opetus

Katso opetusajat ja -paikat [tiedekunnan opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/GEOL1006/1671), valitse kohta **Toteutukset**. Opinnot järjestetään syyslukukaudella 2019 integroituna opetuksena Turun yliopistossa. Avoimen yliopiston opiskelijat osallistuvat yliopiston laitoksen järjestämään opetukseen yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Opintoihin kuuluu päiväaikaan pidettäviä luentoja ja tenttejä. **Opetuksen toteutustavat:** Luento-opetus, laboratorioharjoitukset ja maastopäivä Opiskelijoille lähetetään ennen opintojen alkamista infokirje, jossa ovat ohjeet opintojen aloittamiseen.

Arviointi

0-5

Arviointi perustuu tenttiin.

Opettaja

Yliopisto-opettaja Eila Hietaharju Lehtori Timo Kilpeläinen

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Lotta Nyholm](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) [Opintosihteeri Maija Immonen](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

75,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.