Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

Esiintymisvarmuuden kehittäminen 2 op

KIPV0008, Kieli- ja viestintäopintojen keskus/puheviestintä, Ei tiedekuntaa

Sisältö

Kurssilla käsitellään keskustelujen, esimerkkien ja harjoitusten avulla esiintymisjännitystä ilmiönä, esiintymistilanteisiin valmistautumista, kuulijoiden kohtaamista sekä erilaisia tapoja oman jännityksen lieventämiseen.

Osaamistavoitteet

Kehittää kurssille osallistuvien varmuutta esiintymisessä ja vuorovaikutuksessa, antaa uusia näkökulmia ja keinoja esiintymisjännityksen lieventämiseksi sekä lisätä uskallusta erilaisissa puheviestintätilanteissa.

Opintosuoritukset

Aktiivinen läsnäolo, suulliset harjoitukset ja kirjalliset tehtävät.

Opetus

13.05. - 28.05.2019 Katso lisätiedot kurssista ja tarkemmat opetusajat [Turun kesäyliopiston sivulta](https://www.turunkesayliopisto.fi/kurssit/esiintymisvarmuuden-kehittaminen-0)

Arviointi

0-5

Opettaja

FM Marianna Hoikkala

Toteuttaja

Turun kesäyliopisto

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Seppo Piiparinen](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) seppo.piiparinen[at]utu.fi [Opintosihteeri Sari Kyöstiö](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) sari.kyostio[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

10,00  € (+ yhteistyöoppilaitoksen maksu 120.00 €)

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.Oppilaitos laskuttaa erikseen oman maksunsa. Tarkempia tietoja saa oppilaitoksesta.