Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

A2. Kulttuurihistorian kirjoittaminen 5 op

KUHI1174, Kulttuurihistoria, Humanistinen tiedekunta

Sisältö

Opintojakso toteutetaan temaattisina työpajoina verkkoalueella, joissa pääpaino on ryhmätyöskentelyssä. Opiskelijat harjoittelevat eri kirjoittamisen muotoja sekä sosiaalisen median käyttöä kulttuurihistoriallisessa viestinnässä.

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on, että opiskelija tuntee tietokirjoittamisen lähtökohdat ja tunnistaa sen eri muotojen (artikkeli, essee, popularisoivat esitykset, kritiikki, verkkokirjoittaminen) keskeiset tavoitteet.Opiskelija osaa tuottaa erilaisia tekstejä ja arvioida kulttuurihistoriallista kirjoittamista. Kurssin tavoitteena on tehdä kulttuurihistoriaa hyvin käytännönläheisesti ja siten harjoittaa myös työelämässä vaadittavia taitoja (kirjoittamisen ohella myös projektityöskentelyä, projektinhallintaa, esimiestaitoja, ohjausta, eri viestintävälineiden hallintaa, mediataitoja).

Opintosuoritukset

Verkko-opetus ja harjoitustyöt

Opetus

Verkkokurssi 13.1.-1.3.2020

Kirjallisuus

Oheismateriaali kurssin Moodle - alueella

Opettaja

Lehtori Hanne Koivisto

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Katriina Mäkinen](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) katriina.makinen[at]utu.fi [Opintosihteeri Sari Hurula](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) sari.hurula[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

-

Ilmoittautuneita 0

Tutustu etukäteen [ilmoittautumisohjeisiin.](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut) Opinto-oikeus on voimassa 1.1.- 31.7.2020. Lisätietoja opintosihteeriltä. Jos olet suorittanut edeltävät opinnot muualla kuin Turun yliopistossa, toimita kopio todistuksesta opintosihteerille viikon sisällä ilmoittautumisesta. Opinto-oikeuden myöntämisestä ilmoitetaan sähköpostitse, kun ilmoittautuminen on käsitelty.

Opintomaksu

75,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Edeltävät opinnot

Historian tai kulttuurihistorian perusopinnot (25 op) suoritettuna vähintään hyvin tiedoin.