Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

P1 Johdatus museologiaan 4 op

MUSP0001, Museologia, Pori, Humanistinen tiedekunta

Sisältö

Opintojakso antaa yleiskuvan museologiasta tieteenalana, museoista instituutioina ja kulttuurisina ilmiöinä, antikvaarisen ajattelun ja museotyön historiasta ja organisaatioista sekä kulttuuriperintöä ja museoita säätelevistä laeista, sopimuksista ja ohjeista.

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on antaa yleiskuva kulttuuriperintöprosesseista ja museoista instituutioina sekä taitoa suhteuttaa näitä ilmiöitä historialliseen ja yhteiskunnalliseen kehitykseen. Tavoitteena on myös antaa teoreettista taustatietoa näiden ilmiöiden analysoimiseksi ja problematisoimiseksi.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen ja tentti.

Opetus

Luennot ja harjoitukset 10.1. - 19.2.2020 Porin yliopistokeskuksessa [Katso tarkemmat tiedot humanistisen tiedekunan opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/MUSP0001/6207)

Arviointi

Ilmoitetaan myöhemmin

Kirjallisuus

Opettajakohtaisesti ilmoitettavissa.

Toteuttaja

Turun yliopisto, Pori

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Matti Salakka](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) matti.salakka[at]utu.fi [Opintosihteeri Sari Kyöstiö](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) sari.kyostio[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

60,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.