Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

LR07,6 IAS/IFRS-tilinpäätösstandardit 3 op

LT012056, Laskentatoimi ja rahoitus, Turun kauppakorkeakoulu

Ennakkotietoa

Sisältö

Opintojaksolla perehdytään kansainvälisten tilinpäätösstandardien viitekehykseen ja keskeisiin IFRS-standardeihin. Lisäksi kurssilla sovelletaan omaisuuserien arvonmäärityksen malleja kirjanpidon vientien dokumentaationa. Kurssilla laaditaan harjoitustöitä laskentainformaation laatimisen ja soveltamisen näkökulmasta.

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on antaa perustiedot kansainvälisistä tilinpäätösstandardeista (IAS/IFRS-tilinpäätösstandardit) ja niiden soveltamisesta yritysten kirjanpidossa sekä vaikutuksesta tilinpäätöksen suunnittelutilanteisiin.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen, kuulustelu ja harjoitustyöt. (Kirjatentti ei enää suoritusvaihtoehto)

Opetus

Luento-opetus 12 t, harjoitukset 6 t. **Kevätlukukausi 2020, periodi III (7.1. - 16.2.2020)** Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [kauppakorkeakoulun opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/LT012056/1593). Valitse kohta Toteutukset. Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun tiloissa (Rehtorinpellonkatu 3)

Arviointi

0-5

Arvosana muodostuu kirjallisesta tentistä (70%) ja harjoitustöistä (30%).

Kirjallisuus

IFRS Käytännön käsikirja (4. uudistettu painos). Edita, Helsinki, Halonen, Jari et al. (2017), 978-951-37-7025-9.

Opettaja

Antti Fredriksson

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

-

Ilmoittautuneita 0/5

Tutustu etukäteen [ilmoittautumisohjeisiin](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut). Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinto-oikeus voimassa 1.1.2020 - 31.12.2020. Lisätietoja opintosihteeriltä.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.