Turun yliopisto Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

LR10 Konsernilaskenta 3 op

LT012026, Laskentatoimi ja rahoitus, Turun kauppakorkeakoulu

Sisältö

Kurssilla käydään läpi konsernitilinpäätöstä ja sitä koskevia määräyksiä sekä konsernitilinpäätöksen laatimista käytännössä.

Osaamistavoitteet

Perehdyttää opiskelija konsernitilinpäätöksen laadintaan ja sitä koskeviin määräyksiin sekä konsernilaskennan problematiikkaan yleensä.

Opintosuoritukset

Kirjallinen tentti ja osallistuminen opetukseen

Opetus

Luento-opetus 16 t. **Kevätlukukausi 2020, periodi III (7.1. - 16.2.2020)** Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [kauppakorkeakoulun opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/LT012026/1598), valitse kohta Toteutukset. Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun tiloissa (Rehtorinpellonkatu 3) **Tentti** Kurssiin kuuluu kolme tenttikertaa, mikäli muuta ei ole sovittu. Tentit suoritetaan sähköisinä tentteinä Turun yliopiston sähköisessä tenttitilassa (Turku, Pori, Rauma). Sähköinen tentti on tehtävissä seuraavina ajanjaksoina: 17.2.-15.3.2020, 1.-31.5.2020 sekä 1.-30.9.2020. Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä tenttipalvelusta. Lisätietoja sähköisestä tenttimisestä: [Tentit ja tenttiminen avoimessa yliopistossa]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut/tentit) > Tentit sähköisessä tenttipalvelussa (exam) > [Sähköinen tenttipalvelu: opiskelijan ohje](https://utuguides.fi/c.php?g=669085)

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

1. Yleisohje konsernitilinpäätöksen laatimisesta, Kirjanpitolautakunta (28.3.2017).

Opettaja

Katja Lundén

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Edeltävät opinnot

Erittäin suositeltavaa on, että opintojaksot LRYA Kirjanpito ja tilinpäätös, LR01 (LR01A Tilinpäätös ja verosuunnittelu sekä LR01B Tilinpäätösinformaation erityiskysymyksiä) ja YJ3 Yhteisöoikeus on suoritettu, tai opiskelija muutoin tuntee osakeyhtiölain sekä kirjanpidon perusteet ennen kurssille osallistumista.