Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

ES1a Jatkokurssi 3 op

KKES1001, Espanjan kieli ja liikeviestintä, Ei tiedekuntaa

Ennakkotietoa **HUOM!** kurssille osallistuminen edellyttää että TuKKK:n alkeiskurssit ES0a Espanjan alkeiskurssi I ja ES0b Espanjan alkeiskurssi II on suoritettu (myös hyväksytty tentti) tai muualla suoritetut alkeisopinnot.

Sisältö

Opintojaksolla laajennetaan yleiskielen kielioppirakenteita, lukusanoja ja perussanastoa. Lisäksi opitaan työelämän sanastoa ja harjoitellaan työelämän kirjallisia ja suullisia tilanteita syntyperäisen opettajan ja mahdollisuuksien mukaan espanjankielisten vaihto-opiskelijoiden kanssa.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelijan oletetaan hallitsevan kielen keskeiset rakenteet sekä laajan yleiskielen sanaston ja työelämässä tarvittavan perussanaston. Opiskelija ymmärtää selkeästi puhuttua yleiskieltä ja pystyy itse toimimaan yksinkertaisissa työelämän viestintätilanteissa. Eurooppalainen viitekehys: A2

Opintosuoritukset

Kirjallinen tentti ja osallistuminen opetukseen.

Opetus

Ryhmäopetus 48 t, Itsenäinen työskentely 33 t. Opetuskieli: suomi ja espanja **Kevätlukukausi 2020, periodit III-IV (7.1. - 3.5.2020)** Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [kauppakorkeakoulun opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/KKES1001/4446), valitse kohta Toteutukset. (Avoimen yliopiston opiskelijat seuraavat myöhemmin ilmoitettavan opetusryhmän opetusaikataulua) Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun tiloissa (Rehtorinpellonkatu 3) **Tentti** Kurssiin kuuluu kolme tenttikertaa, mikäli muuta ei ole sovittu. Tentit suoritetaan sähköisinä tentteinä Turun yliopiston sähköisessä tenttitilassa (Turku, Pori, Rauma). Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä tenttipalvelusta. [Lisätietoja sähköisestä tenttimisestä](http://www.utu.fi/fi/yksikko/yliopistopalvelut/opintohallinto/ohjauksen-ja-koulutuksen-tukipalvelut/ok/etentti/Sivut/home.aspx).

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

1. AMATE, IÑAKI; PURANEN, PASI, Colegas, Tammi, Helsinki 2015 2. Verkossa jaettava materiaali.

Opettaja

Kristina Lindgren ja Cristina Maíllo Pegot

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

-

Ilmoittautuneita 0/5

Tutustu etukäteen [ilmoittautumisohjeisiin]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut). Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinto-oikeus voimassa 1.1.2020 - 31.12.2020. Lisätietoja opintosihteeriltä.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta

Edeltävät opinnot

kurssille osallistuminen edellyttää että TuKKK:n alkeiskurssit ES0a ja ES0b (myös hyväksytty tentti)on suoritettu tai muualla suoritetut alkeisopinnot.