Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

ES4a Suullinen viestintä I 2 op

KKES2025, Espanjan kieli ja liikeviestintä, Ei tiedekuntaa

**HUOM!** kurssille osallistuminen edellyttää tyydyttävä lähtötasoa, esim. kauppakorkeakoulussa espanjan opinnot aloittaneilta vähintään suoritetut ES0a ja ES0b-kurssit. Opintojakso on tarkoitettu suoritettavaksi yhtä aikaa ES1a-kurssin kanssa. Kurssi soveltuu myös niille jo ES1a:n suorittaneille, jotka kokevat omat puhevalmiutensa puutteellisiksi.

Sisältö

Kurssilla kerrataan alkeis- ja jatkokurssin sanastoa ja asiasisältöjä suullisten tehtävien avulla.

Osaamistavoitteet

Opiskelija rohkaistuu ilmaisemaan itseään suullisesti ja kurssin kuluessa keskustelee yleisistä aiheista. Eurooppalainen viitekehys: A2.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen ja tunneilla tehtävät harjoitukset

Opetus

Ryhmäopetus 24 t, Itsenäinen työskentely 30 t. opetuskieli: espanja **Kevätlukukausi 2020, periodit III-IV (7.1. - 3.5.2020)** Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [kauppakorkeakoulun opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/KKES2025/4458), valitse kohta Toteutukset. Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun tiloissa (Rehtorinpellonkatu 3)

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Luennoitsijan jakama materiaali.

Opettaja

Cristina Maillo Pegot

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

-

Ilmoittautuneita 0/5

Tutustu etukäteen [ilmoittautumisohjeisiin]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut). Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinto-oikeus voimassa 1.1.2020 - 31.7.2020. Lisätietoja opintosihteeriltä.

Opintomaksu

30,00  €

Edeltävät opinnot

kurssille osallistuminen edellyttää tyydyttävä lähtötasoa, esim. kauppakorkeakoulussa espanjan opinnot aloittaneilta vähintään suoritetut ES0a ja ES0b sekä ES1a kurssit tai vastaavat tiedot.