Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

RA3 Le monde des affaires 3 op

KKRA2017, Ranskan kieli ja liikeviestintä, Ei tiedekuntaa

Ennakkotietoa

Sisältö

Kurssin teemana on oman yrityksen perustaminen ja siitä kertominen sekä oman tuotteen luominen ja markkinointi. Opintojaksolla tehdään sekä kirjallisia että suullisia harjoituksia, jotka tukevat kurssin teeman omaksumista ranskaksi.

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on kehittää opiskelijan kaupallisen ranskan tuntemusta sekä harjaannuttaa opiskelija viestimään liike-elämän tilanteissa sekä kartuttaa sanavarastoa. Eurooppalainen viitekehys: A2-B1.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen ja harjoitustyöt. Opintojakso suoritetaan kurssin aikana viikoittain tehtävillä erityyppisillä kirjallisilla ja suullisilla harjoituksilla.

Opetus

Ryhmäopetus 24 t, Itsenäinen työskentely 57 t. Opetuskieli: ranska **Kevätlukukausi 2020, periodi IV (16.3. - 3.5.2020)** Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [kauppakorkeakoulun opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/KKRA2017/4604), valitse kohta Toteutukset. Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun tiloissa (Rehtorinpellonkatu 3)

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Luennoitsijan jakama materiaali.

Opettaja

Eeva Boström

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

-

Ilmoittautuneita 0/5

Tutustu etukäteen [ilmoittautumisohjeisiin]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut). Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinto-oikeus voimassa 1.3.2020 - 31.12.2020. Lisätietoja opintosihteeriltä.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.