Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

RA8 Français pratique 3 op

KKRA2021, Ranskan kieli ja liikeviestintä, Ei tiedekuntaa

Ennakkotietoa

Sisältö

Kurssilla hyödynnetään erilaisia oppimistapoja. Opiskelija perehtyy ajankohtaisiin teemoihin kuullun- ja luetunymmärtämisharjoituksilla, itsenäisellä tiedonhaulla sekä luennoilla tehtävillä erilaisilla harjoituksilla.

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää niin puhuttua kuin kirjoitettua kieltä ja osaa ilmaista itseään selkeästi. Tavoitteena on sujuva kielenkäyttö erilaisissa viestintätilanteissa. Eurooppalainen viitekehys: B1-B2.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen ja harjoitustyöt. Opintojakso suoritetaan kurssin aikana tehtävinä kirjallisina ja suullisina töinä.

Opetus

Ryhmäopetus 24 t, Itsenäinen työskentely 57 t. **Kevätlukukausi 2020, periodi III (7.1. - 16.2.2020)** Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [kauppakorkeakoulun opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/KKRA2021/4606), valitse kohta Toteutukset. Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun tiloissa (Rehtorinpellonkatu 3)

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Luennoitsijan jakama materiaali

Opettaja

Eeva Boström

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

-

Ilmoittautuneita 0/5

Tutustu etukäteen [ilmoittautumisohjeisiin]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut). Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinto-oikeus voimassa 1.1.2020 - 31.7.2020. Lisätietoja opintosihteeriltä.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.