Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

RA13 Communication d'entreprise II 2 op

KKRA2023, Ranskan kieli ja liikeviestintä, Ei tiedekuntaa

Ennakkotietoa **HUOM!** Kurssille osallistuminen edellyttää että opintokokonaisuus RA1B (kurssit RA1Ba ja RA1Bb) on suoritettu aiemmin. RA10 ja RA13 ovat vaihtoehtoisia opintojaksoja.

Sisältö

Opintojaksolla tutustutaan sanastoon, tehdään keskusteluharjoituksia sekä pidetään suullinen esitelmä.

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on sujuva ja ymmärrettävä suullinen ilmaisu. Opiskelija pystyy osallistumaan vaativampaankin keskusteluun ja ilmaisemaan mielipiteensä selkeästi, tuntee ranskalaisia sanontoja ja osaa viestiä kurssilla harjoiteltavissa liike-elämän tilanteissa käyttäen laajaa sanastoa sekä monipuolisia rakenteita. Eurooppalainen viitekehys: B2.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen ja harjoitustyöt. Esitelmä sekä kotona luettavia artikkeleita, joihin liittyy kysymyksiä.

Opetus

Ryhmäopetus 24 t, Itsenäinen työskentely 30 t. Opetuskieli: ranska **Kevätlukukausi 2020, periodi III (7.1. - 16.2.2020)** Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [kauppakorkeakoulun opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/KKRA2023/4608), valitse kohta Toteutukset. Opetus järjestetään Turun kauppakorkeakoulun tiloissa (Rehtorinpellonkatu 3)

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Luennoitsijan jakama materiaali.

Opettaja

Anna-Liisa Perennes

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

-

Ilmoittautuneita 0/5

Tutustu etukäteen [ilmoittautumisohjeisiin]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut). Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinto-oikeus voimassa 1.1.2020 - 31.7.2020. Lisätietoja opintosihteeriltä.

Opintomaksu

30,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Edeltävät opinnot

Kurssille osallistuminen edellyttää että opintokokonaisuus RA1B (kurssit RA1Ba ja RA1Bb) on suoritettu aiemmin.