Turun yliopisto Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
×

SA1Cc Mündliche Wirtschaftskommunikation III 2 op

KKSA1023, Saksan kieli ja liikeviestintä, Ei tiedekuntaa

**Huom!** Koronatilanteen vuoksi Turun yliopistossa jatketaan etäopetusta ja -opiskelua koko kevätlukukauden (3. ja 4. periodi) ajan. Kielten ja viestinnän etäopetukseen osallistumisen edellytyksenä on, että opiskelijalla on käytössään mikrofonilla ja kameralla varustettu laite.

Sisältö

Opintojaksolla harjoitellaan työelämän vaativia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja mm. seuraavissa tilanteissa: työhaastattelu, omista vahvuuksista kertominen, kohteliaisuus liikeviestinnässä, liikematkaan liittyvät tilanteet esim. puhelimessa asiointi, tapaamisesta sopiminen, suulliset esitykset, kaaviokuvien ja taulukoiden selostaminen.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija pystyy toimimaan saksan kielellä erilaisissa arki- ja liike-elämän vaativissa viestintätilanteissa. Eurooppalainen viitekehys: B1

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen, harjoitustyö ja suullinen tentti.

Opetus

Ryhmäopetus 28 t, Itsenäinen työskentely 26 t. Opetuskieli:saksa **Kevätlukukausi 2021, periodi III (11.1. - 21.2.2021)** Opetus järjestetään Turun yliopiston Kieli- ja viestintäopintojen keskuksen päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [Turun yliopiston opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/KKSA1023/4671), valitse kohta Toteutukset (Opetusryhmä 1). Opetus järjestetään etäopetuksena (Zoom-palvelun avulla) ilmoitetun aikataulun mukaan. Kielten ja viestinnän etäopetukseen osallistumisen edellytyksenä on, että opiskelijalla on käytössään mikrofonilla ja kameralla varustettu laite.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

1. MÜNDLICHE WIRTSCHAFTSKOMMUNIKATION 1 SA1Cc (Kompendium), Schlabach, Joachim 2. VERKKOMATERIAALI

Opettaja

Joachim Schlabach

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) avoin-tse[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

30,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Edeltävät opinnot

5 oder mehr Jahre Deutschunterricht.