Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
Jos sinulla ei ole Turun yliopiston käyttäjätunnusta tai tunnuksen voimassaolo on päättynyt, luo tai aktivoi tunnus verkkopankkitunnuksilla. Luo tunnus
×

SVe3 Kirjallinen yritysviestintä 3 op

KKSV2023, Suomen kieli ja talouselämän viestintä, Ei tiedekuntaa

Ennakkotietoa

Sisältö

Kurssilla syvennetään talouselämän tekstilajeja edustavien tekstien tuottamista ja analysoimista. Tekstejä tuotetaan ja tarkastellaan puhetilanteet, viestinnän kanavat ja kulttuuriset viitekehykset huomioiden.

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa tuottaa lukijat huomioivia selkeitä, oikeakielisyyssuositusten mukaisia ja vaikuttavia tekstejä talouselämän eri tilanteisiin.

Opintosuoritukset

Harjoitustyö(t) ja kirjallinen tentti.

Opetus

Verkkokurssi Itsenäinen työskentely 81 t. **Kevätlukukausi 2020, periodi IV (16.3. - 3.5.2020)** Katso tarkemmat opetustiedot [kauppakorkeakoulun opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/KKSV2023/4743). Valitse kohta Toteutukset. **Tentti** Kurssiin kuuluu kolme tenttikertaa, mikäli muuta ei ole sovittu. Tentit suoritetaan sähköisinä tentteinä Turun yliopiston sähköisessä tenttitilassa (Turku, Pori, Rauma). Sähköisten tenttien tenttiaika varataan etukäteen sähköisestä tenttipalvelusta. Lisätietoja sähköisestä tenttimisestä: [Tentit ja tenttiminen avoimessa yliopistossa]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut/tentit) > Tentit sähköisessä tenttipalvelussa (exam)

Arviointi

0-5

Opettaja

Ville Virsu

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), merja.brunnsberg[at]utu.fi [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot), elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

-

Ilmoittautuneita 0/5

Tutustu etukäteen [ilmoittautumisohjeisiin](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/ilmoittautuminen-ja-opiskelijapalvelut). Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinto-oikeus voimassa 1.3.2020 - 31.12.2020. Lisätietoja opintosihteeriltä.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.

Edeltävät opinnot

Opintojakso SV1 Talouselämän viestinnän perusteet tai vastaava tulee olla suoritettuna.