Turun yliopisto Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
×

ES1a Jatkokurssi 3 op

KKES1001, Espanjan kieli ja liikeviestintä, Ei tiedekuntaa

**HUOM!** kurssille osallistuminen edellyttää että TuKKK:n alkeiskurssit ES0a Espanjan alkeiskurssi I ja ES0b Espanjan alkeiskurssi II on suoritettu (myös hyväksytty tentti) tai muualla suoritetut alkeisopinnot. **Huom!** Koronatilanteen vuoksi Turun yliopistossa jatketaan etäopetusta ja -opiskelua koko kevätlukukauden (3. ja 4. periodi) ajan. Kielten ja viestinnän etäopetukseen osallistumisen edellytyksenä on, että opiskelijalla on käytössään mikrofonilla ja kameralla varustettu laite.

Sisältö

Opintojaksolla laajennetaan yleiskielen kielioppirakenteita, lukusanoja ja perussanastoa. Lisäksi opitaan työelämän sanastoa ja harjoitellaan työelämän kirjallisia ja suullisia tilanteita syntyperäisen opettajan ja mahdollisuuksien mukaan espanjankielisten vaihto-opiskelijoiden kanssa.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelijan oletetaan hallitsevan kielen keskeiset rakenteet sekä laajan yleiskielen sanaston ja työelämässä tarvittavan perussanaston. Opiskelija ymmärtää selkeästi puhuttua yleiskieltä ja pystyy itse toimimaan yksinkertaisissa työelämän viestintätilanteissa. Eurooppalainen viitekehys: A2

Opintosuoritukset

Kirjallinen tentti ja osallistuminen opetukseen.

Opetus

Ryhmäopetus 48 t, Itsenäinen työskentely 33 t. Opetuskieli: suomi ja espanja **Kevätlukukausi 2021, periodit III-IV (11.1. - 29.4.2021)** Opetus järjestetään Turun yliopiston Kieli- ja viestintäopintojen keskuksen päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [Turun yliopiston opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/KKES1001/4446), valitse kohta Toteutukset, 11.1.-29.4.2021. (Avoimen yliopiston opiskelijat seuraavat **opetusryhmän 3** opetusaikataulua) Opetus järjestetään etäopetuksena (Zoom-palvelun avulla) ilmoitetun aikataulun mukaan. Kielten ja viestinnän etäopetukseen osallistumisen edellytyksenä on, että opiskelijalla on käytössään mikrofonilla ja kameralla varustettu laite. **Tentti** Kurssiin kuuluu kolme tenttikertaa, mikäli muuta ei ole sovittu. Tentit suoritetaan Exam-tentteinä sähköisen tenttipalvelun tilassa. Tenttipalvelun tiloja on käytettävissä Turun yliopistossa Turussa, Raumalla ja Porissa. Lisäksi tenttipalvelu on käytettävissä useissa muissa korkeakouluissa. Ks. [Tentit ja tenttiminen avoimessa yliopistossa](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opiskelu-avoimessa-yliopistossa/tentit) > Sähköinen tenttipalvelu Exam > Turun yliopisto Sähköinen tenttipalvelu: opiskelijan ohje. Tenttiajat kerrotaan kurssin opetusohjelmassa tai kurssilla.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

1. Verkossa jaettava materiaali.

Opettaja

Kristina Lindgren

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) avoin-tse[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta

Edeltävät opinnot

kurssille osallistuminen edellyttää että TuKKK:n alkeiskurssit ES0a ja ES0b (myös hyväksytty tentti)on suoritettu tai muualla suoritetut alkeisopinnot.