Turun yliopisto Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
×

ES4a Suullinen viestintä I 2 op

KKES2025, Espanjan kieli ja liikeviestintä, Ei tiedekuntaa

**HUOM!** kurssille osallistuminen edellyttää tyydyttävä lähtötasoa, esim. kauppakorkeakoulussa espanjan opinnot aloittaneilta vähintään suoritetut ES0a ja ES0b-kurssit. **Huom!** Koronatilanteen vuoksi Turun yliopistossa jatketaan etäopetusta ja -opiskelua koko kevätlukukauden (3. ja 4. periodi) ajan. Kielten ja viestinnän etäopetukseen osallistumisen edellytyksenä on, että opiskelijalla on käytössään mikrofonilla ja kameralla varustettu laite. Opintojakso on tarkoitettu suoritettavaksi yhtä aikaa ES1a-kurssin kanssa. Kurssi soveltuu myös niille jo ES1a:n suorittaneille, jotka kokevat omat puhevalmiutensa puutteellisiksi.

Sisältö

Kurssilla kerrataan alkeis- ja jatkokurssin sanastoa ja asiasisältöjä suullisten tehtävien avulla.

Osaamistavoitteet

Opiskelija rohkaistuu ilmaisemaan itseään suullisesti ja kurssin kuluessa keskustelee yleisistä aiheista. Eurooppalainen viitekehys: A2.

Opintosuoritukset

Osallistuminen opetukseen ja tunneilla tehtävät harjoitukset

Opetus

Ryhmäopetus 24 t, Itsenäinen työskentely 30 t. opetuskieli: espanja **Kevätlukukausi 2021, periodit III-IV (11.1. - 29.4.2021)** Opetus järjestetään Turun yliopiston Kieli- ja viestintäopintojen keskuksen päiväopetuksena. Katso tarkemmat opetusajat [Turun yliopiston opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/KKES2025/4458), valitse kohta Toteutukset (Opetusryhmä 1). Opetus järjestetään etäopetuksena (Zoom-palvelun avulla) ilmoitetun aikataulun mukaan. Kielten ja viestinnän etäopetukseen osallistumisen edellytyksenä on, että opiskelijalla on käytössään mikrofonilla ja kameralla varustettu laite.

Arviointi

0-5

Kirjallisuus

Luennoitsijan jakama materiaali.

Opettaja

Cristina Maillo Pegot

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Koulutuspäällikkö Merja Brunnsberg]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) [Opintosihteeri Elina Iso-Ilomäki]( https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) avoin-tse[at]utu.fi elina.iso-ilomaki[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

30,00  €

Edeltävät opinnot

kurssille osallistuminen edellyttää tyydyttävä lähtötasoa, esim. kauppakorkeakoulussa espanjan opinnot aloittaneilta vähintään suoritetut ES0a ja ES0b sekä ES1a kurssit tai vastaavat tiedot.