Turun yliopisto Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
×

Metafysiikka I 3 op

FILY1307, Filosofia, Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta

Sisältö

Metafysiikan keskeisten peruskäsitteiden ja aihepiirien esittely: universaalit, partikulaarit, propositiot, modalitetti, kausaatio, aika, muutos, antirealismi.

Osaamistavoitteet

Kurssin suoritettuaan opiskelija tuntee metafysiikan keskeiset peruskäsitteet ja aihepiirit. Opiskelija pystyy hahmottamaan monimutkaisia asiakokonaisuuksia ja polveilevia perusteluketjuja eri keskusteluissa.

Opintosuoritukset

Kirjallisuuskuulustelu **P5 METAFYSIIKKA I Loux (KIRJATENTTI)** tenttipalvelussa, joka on käytössä useilla eri paikkakunnilla. Ks. [Tentit ja tenttiminen](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opiskelu-avoimessa-yliopistossa/tentit).

Opetus

Luentokurssi keväällä 2021. Luentokurssi pidetään lähiopetuksena, mutta luentoja on myös mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti etänä. Katso tarkemmat opetusajat ja -paikat [tiedekunnan opinto-oppaasta](https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/FILY1307/2724), valitse kohta **Toteutukset**.

Kirjallisuus

Luentojen sijasta tentittävä teos: Loux: Metaphysics: A Contemporary Introduction (3rd ed.)

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Sohvi Vehkala](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) [Opintosihteeri Marjo Grönros](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

45,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.