Turun yliopisto Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
×

Psykologian perusopinnot, jatkavat opiskelijat 25 op

PSYK3229, Psykologia, Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta

Opinnot suoritetaan tenttimällä Exam-tenttipalvelussa, joka on käytettävissä useilla eri paikkakunnilla, ks.[Tentit ja tenttiminen](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opiskelu-avoimessa-yliopistossa/tentit). Tenttipalvelussa voi tenttiä myös ilta-aikaan, osin myös viikonloppuna. Exam-tentin sijasta voi tenttiä siirtotenttinä. Ennen opintoihin ilmoittautumista on hyvä varmistaa siirtotentin suoritusmahdollisuus ja siirtotenttipalvelun tarjoavan oppilaitoksen perimä siirtotenttimaksu, jonka opiskelija itse maksaa. Perusopinnoissa on kaikkiaan 10 tenttiä. Kehityspsykologian jakso tentitään muista poiketen Moodlessa. Opintojaksot on aikataulutettu. Jos jotain osuutta ei ehdi tenttiä jakson ohjelman mukaan, voi jaksoja tenttiä myös kesällä 2021. Tällöin otetaan huomioon mahdollisesti jo aiemmin tehty osasuoritus jaksosta. Opintokokonaisuudesta voi suorittaa myös yksittäisiä opintojaksoja sinä aikana, kun opintojakso on perusopintojen ohjelmassa.

Sisältö

Psykologian perusopintojen tavoitteena on antaa monipuolinen kuva psykologiasta tieteenä ja sen keskeisistä osa-alueista. Opinnoissa tutustutaan ihmisen psykologiseen kehitykseen, mielenterveyteen ja sen keskeisiin ongelmiin, erilaisiin käsityksiin persoonallisuudesta ja sen tutkimukseen, kognitiivisiin toimintoihin, ihmisen hermostoon ja sen kehitykseen ja toimintaan (neuropsykologia) sekä psykologian alan tieteelliseen tutkimukseen ja tiedonhankintaan.

Toteuttaja

Turun yliopisto, Turku

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Mikko Ylinen](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) [Opintosihteeri Marjo Grönros](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

250,00  €

Maksetaan verkkopankissa vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.