Turun yliopisto Avoimen yliopiston Nettiopsu

Avoimen yliopiston Nettiopsu

Kirjaudu Avoimen yliopiston Nettiopsuun. Kirjaudu
×

A2. Kirjoittamisen erityisalat: A2.B Kirjoittamisen ulottuvuudet (jatkavat opiskelijat) 4 op

LUKI1116, Luova kirjoittaminen, Humanistinen tiedekunta

Ole aktiivinen toimija: Julkaise. Harjoittele. Tiedota. Ohjaa sanataidetta. Ole mukana kirjallisuustapahtuman järjestämisessä.

Sisältö

Opiskelija asettaa oman kiinnostuksensa mukaan tavoitteet ja valitsee suoritustavat. Toteutustapoja voi olla esim. - harjoittelu kirjallisuuden alan lehdessä tai nettiprojektissa. - kirjoittamisen ohjaukseen perehtyminen ja harjoittelu. - jonkin kirjallisen hankkeen suunnittelu ja toteuttaminen (yksin tai ryhmässä) - omien tekstien julkaiseminen - kirjoittaminen yhteistyössä. Toteutus voi olla esim. verkkoa hyödyntävä projektikurssi, jossa perehdytään kirjoittajien yhteistyön, yhteisöllisyyden tai monitekijyyden muotoihin.

Osaamistavoitteet

Tämän opintojakson tarkoituksena on vahvistaa opiskelijan valmiutta aktiiviseen toimintaan kirjoittamisen kentällä

Opintosuoritukset

Itsenäinen työskentely tai korvaava luentokurssi.

Toteuttaja

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Oulu

Yhteyshenkilö

[Suunnittelija Matti Salakka](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) matti.salakka[at]utu.fi [Opintosihteeri Sari Hurula](https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintoneuvonta-ja-yhteystiedot) sari.hurula[at]utu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Opintomaksu

20,00  €

Avoimen yliopiston opintomaksu laskutetaan opinnot järjestävän oppilaitoksen välityksellä. Lisäksi oppilaitos laskuttaa oman maksunsa. Tarkempia tietoja saa oppilaitoksesta.