Muistathan palauttaa sähköisen tentin tilan lainattavan kulkukortin

Jos olet käyttänyt sähköisen tentin tilaa lainattavaa kulkukorttia, palauta kortti seuraavan tentin jälkeen tenttitilan palautuslaatikkoon, kauppakorkeakoulun infoon (Rehtoripellonkatu 3) tai opiskelijakeskukseen (Discoon). Jos kortti on kadonnut, ilmoita siitä osoitteeseen: exam@utu.fi, jotta kortin tila voidaan muuttaa. Lainattavat kulkukortit ovat vain tilapäiseen käyttöön!

Opintoajan rajauksen ja passiivirekisterin lisäaikojen haku on maaliskuu

Voit tarkastaa opiskeluoikeutesi voimassaolon Nettiopsusta (Opiskelijatiedot). Jos perustutkinnon opintoaikasi on päättymässä 31.7.2019, etkä valmistu heinäkuun 2019 loppuun mennessä, sinulla on mahdollisuus hakea opintoihisi lisäaikaa. Hakuaika 31.7.2019 päättyvissä opiskeluoikeuksissa on 1.-31.3.2019. Hakuajan päättymiseen mennessä toimitetut hakemukset käsitellään siten, että opiskeluoikeuteen ei tule katkosta.