Yliopiston kertakirjautumisjärjestelmä päivitetään 16. joulukuuta

Turun yliopiston kertakirjautumisjärjestelmä (SSO, OpenAM) päivitetään vaiheittain lähiaikoina. Käyttäjät huomaavat päivityksen siitä, että kirjautumissivun ulkoasu muuttuu. Ensimmäinen päivitys pyritään tekemään lauantaina 16.12. Päivitys saattaa aiheuttaa katkoksia kirjauduttaessa UTU-tunnuksella yliopiston sähköisiin palveluihin, kuten Nettiopsuun. IT-palvelut pyrkii siihen, että katkokset olisivat mahdollisimman lyhyitä. Lisätietoja: helpdesk@utu.fi

Lukuvuosi-ilmoittautuminen kevätlukukaudeksi 2018 on käynnissä

Vain kevätlukukaudeksi 2018 ilmoittautuvien opiskelijoiden ilmoittautumisaika on alkanut 1.12.2017 ja päättyy 15.1.2018. Tämä koskee opiskelijoita, jotka ovat ensin ilmoittautuneet pelkästään syyslukukaudeksi 2017 opintoajan rajauksen tai muun syyn vuoksi ja ilmoittautuvat erikseen kevätlukukaudeksi 2018. Kevään ilmoittautumisaikana voi muuttaa poissaoloilmoittautumisen läsnäoloksi Nettiopsussa.

Åbo Akademissa suoritettuja JOO-opintoja on siirretty Nettiopsuun 23.11.2017

Muissa yliopistoissa tai korkeakouluissa tehtyjä opintoja (ns. JOO-opintoja tai muita opintoja) ei siirretä Turun yliopiston opintorekisteriin ilman opiskelijan pyyntöä. JOO-sopimuksen mukaiset opintosuoritukset Åbo Akademista siirretään kuitenkin automaattisesti 5-6 kertaa vuodessa. Suoritukset on päivitetty Turun yliopiston opintorekisteriin 23.11.2017. Seuraava siirto tehdään tammikuussa 2018.