Muistathan palauttaa sähköisen tentin tilan lainattavan kulkukortin

Jos olet käyttänyt sähköisen tentin tilaa lainattavaa kulkukorttia, palauta kortti seuraavan tentin jälkeen tenttitilan palautuslaatikkoon, kauppakorkeakoulun infoon (Rehtoripellonkatu 3) tai opiskelijakeskukseen (Discoon). Lainattavat kulkukortit ovat vain tilapäiseen käyttöön!

Lukuvuosi-ilmoittautuminen kevätlukukaudeksi 2019 on käynnissä

Vain kevätlukukaudeksi 2019 ilmoittautuvien opiskelijoiden ilmoittautumisaika on alkanut 1.12.2018 ja päättyy 15.1.2019. Tämä koskee opiskelijoita, jotka ovat ensin ilmoittautuneet pelkästään syyslukukaudeksi 2018 opintoajan rajauksen tai muun syyn vuoksi ja ilmoittautuvat erikseen kevätlukukaudeksi 2019. Kevään ilmoittautumisaikana voi muuttaa poissaoloilmoittautumisen läsnäoloksi Nettiopsussa.

Suoritusten automaattinen siirto Åbo Akademista ei käytössä - hae hyväksilukua Puro-palvelussa

JOO-sopimuksen tai yhteistyösopimuksen mukaan Åbo Akademissa opiskelevien opintosuorituksien automaattinen siirto ei ole käytössä Åbo Akademin opintotietojärjestelmäuudistuksen vuoksi. Opiskelijan tulee itse hakea hyväksilukua. Hae opintojen hyväksilukua Puro-palvelussa https://puro.joopas.fi/puro/ .