Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Maantieteen ja geologian laitos

Turun yliopiston maantieteen ja geologian laitos


Maantieteen ja geologian laitos aloitti toimintansa vuoden 2011 alussa. Se muodostettiin yhdistämällä matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan geologian ja maantieteen laitokset yhdeksi laitokseksi. Yhdistymistä ennen molemmilla laitoksilla oli omat pitkät perinteet.

Maantieteen ja geologian laitoksella työskentelee viitisenkymmentä henkilöä opettajina, tutkijoina ja tohtorikoulutettavina sekä hallinto- ja tutkimusta avustavissa tehtävissä. Perustutkinto-opiskelijoita on geologiassa noin 150 ja maantieteessä noin 230. Jatko-opiskelijoita geologiassa on 16 ja maantieteessä noin 30. Laitoksen opettajat ja tutkijat sekä perustutkinto- ja jatkotutkinto-opiskelijat muodostavat dynaamisen ja vuorovaikutteisen tutkimus-, koulutus- ja opiskeluyhteisön.

Maantieteen ja geologian laitokseen kuuluvat maantieteen osasto ja geologian osasto. Maantieteen osasto sijaitsee yliopistonmäellä Luonnontieteiden talossa I (4. krs.) ja geologian osaston väliaikainen, remontista johtuva osoite on PharmaCity, 5. ja 6.krs.
 
Tarkempia tietoja laitoksen verkkosivuilla http://www.sci.utu.fi/maageo/.

Yksikön oppiaineet
Maantieteen ja geologian laitos
Opintokokonaisuudet
Development Studies