Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Biokemian laitos

Turun yliopiston Biokemian ja elintarvikekemian laitos on 160 tutkijan ja yli kolmensadan opiskelijan opetus- ja tutkimusyksikkö. Rinnakkain monipuolisen opetuksen kanssa laitoksella tehdään laaja-alaista perustutkimusta ja soveltavaa tutkimustyötä. Laitoksen opetus- ja tutkimustilat sijoittuvat pääasiassa kolmeen rakennukseen, Arcanumiin, BioCityyn ja Pharmacityyn. Biokemian ja elintarvikekemian laitoksella on neljä erillistä osastoa: biokemia, elintarvikekemia ja -kehitys,  molekulaarinen biotekniikka ja diagnostiikka sekä molekulaarinen kasvibiologia. Biokemian koulutusohjelman ohella laitos antaa teknillistieteellistä opetusta biotekniikan diplomi-insinööri -koulutusohjelmassa, jossa opintojen pääaineena on joko biotekniikka tai elintarvikekehitys.

Yksikön oppiaineet
Biokemian laitos
Opintokokonaisuudet
Terveyden biotieteiden koulutusohjelma (mat.tdk)