Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2014–2016
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Maantieteen ja geologian laitos

Turun yliopiston maantieteen ja geologian laitos

Maantieteen ja geologian laitokseen kuuluvat maantieteen osasto, joka sijaitsee yliopistonmäellä Luonnontieteiden talossa I (4. krs.), ja geologian osasto, joka sijaitsee PharmaCityssä (5. ja 6. krs).

Laitoksella työskentelee kuutisenkymmentä henkilöä opettajina, tutkijoina ja tohtorikoulutettavina sekä hallinto- ja tutkimusta avustavissa tehtävissä. Tarkempia tietoja laitoksesta, ks: http://www.utu.fi/fi/yksikot/sci/yksikot/maageo/Sivut/home.aspx

Perustutkinto-opiskelijoita otetaan maantieteeseen 25 ja geologiaan 15 vuodessa – lisäksi laitoksella on runsaasti sivuaineopiskelijoita. Molemmissa oppiaineissa voi opiskella FT-tasolle saakka. Tohtorikoulutus toteutuu Turun yliopiston tohtorikoulun BGG- ohjelman (biology-geography-geology) puitteissa. Laitos koordinoi myös Turun yliopiston Development Studies -opintokokonaisuutta.

Yksikön oppiaineet
Maantieteen ja geologian laitos
Opintokokonaisuudet
Development Studies