Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
KKLT0009 Kielen oppimisen tutkimus 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Filosofian maisterin tutkinto
Kieli- ja käännöstiet.laitos, yhteiset
Kieli- ja käännöstieteiden laitos

Osaamistavoitteet

Kurssin suoritettuaan opiskelija hallitsee vieraan kielen ja/tai äidinkielen oppimisen tutkimukseen liittyviä keskeisiä ilmiöitä. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa oman oppiaineensa erityispiirteisiin ja ymmärtää ilmiöiden erot ja samankaltaisuudet verrattuna omaan äidinkieleensä ja/tai muihin vieraisiin kieliin.

Yleiskuvaus

Keskeisiä ja ajankohtaisia vieraan kielen tai äidinkielen oppimiseen ja opettamiseen liittyviä kysymyksiä kuten kielitaidon arviointi, yksilölliset erot kielenoppimisessa, kaksikielinen opetus, ääntämisen ja sanaston opetus, oppijan kieli, pedagoginen kielioppi, kaksi- ja monikielisyys yms.

Opetus

Luento-opetus
Luennot
Ti 8.9.2015 - 8.12.2015 viikoittain klo 8.30-10.00, Ros1
Ryhmäopetus
Itsenäinen työskentely
Harjoitukset

Arviointi

Numerolla 0-5.

Oppimateriaalit

Kirjallisuutta luennoitsijoiden ohjeiden mukaan.

Lisätiedot

Kurssi soveltuu erityisesti kielen oppimisen ja opettamisen opintopolun valitseville, mutta myös muiden polkujen opiskelijoille.