Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD1013 Elintarviketieteiden perusteet 2 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Perusopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija saa yleiskuvan elintarviketieteiden eri osa-alueista, elintarvikekemiasta ja elintarvikekehityksestä, sekä niiden liittymisestä muihin tieteisiin. Opiskelija tutustuu elintarvikkeissa esiintyviin tärkeimpiin kemiallisiin yhdisteisiin ja ymmärtää niiden merkityksen ihmiselle

Vastaava opettaja

Kaisa Linderborg

Opetus

15.9.2015 – 9.10.2015
Luento-opetus 28 t
Ti 15.9.2015 - 6.10.2015 viikoittain klo 12-14, Arc1
Ke 16.9.2015 - 7.10.2015 viikoittain klo 14-16, Arc1
Pe 18.9.2015 - 9.10.2015 viikoittain klo 8-10, Arc1

Arviointi

Numerolla 0-5.