Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3833 Kromatografian sovelluksia elintarvikekemiassa 4 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija hallitsee näytteiden esikäsittelyn ja kromatografiset tekniikat sekä pystyy soveltamaan niitä käytännön tutkimuksissa. Opiskelija osaa käsitellä, analysoida ja raportoida saadut tulokset tieteellisten käytänteiden mukaisesti.

Vastaava opettaja

Marika Kalpio

Opetus

26.10.2015 – 4.12.2015
Luento-opetus 16 t
Ma 26.10.2015 klo 14-16, Elintarvikekemian käsikirjasto
Ma 2.11.2015 klo 14-16, Elintarvikekemian käsikirjasto
Ke 4.11.2015 klo 14-16, Elintarvikekemian käsikirjasto
Pe 4.12.2015 klo 8-10, Elintarvikekemian käsikirjasto

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Laboratoriotöitä 9.11.-2.12. välisenä aikana.
Luentoja ajalla 26.10.-4.12.