Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3615 LuK-tutkielma ja seminaari (elintarvikekemia) 6 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Tavoitteena on perehdyttää opiskelija kirjallisen tiedon julkistamiseen sekä harjaannuttaa hänen suullista esitystaitoaan, havaintovälineiden käyttämistään sekä keskustelutaitoaan.

Vastaava opettaja

Kaisa Linderborg

Opetus

8.1.2016 – 29.4.2016
Luento-opetus 32 t
Pe 8.1.2016 - 29.4.2016 viikoittain klo 10-12, ARC 2, 25.3. ei luentoa

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Lisätiedot

Seminaariaikataulu ja kirjallisen työn laatimiseen liittyvän opetuksen aikataulu:
kts. Lukohje ja Luk-seminaariaikataulu