Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD2106 Molekulaaristen elintarviketieteiden tutkimusseminaarin seuraaminen/Attendance of Research Seminar in Molecular Food Sciences 1–2 ECTS
Periods
Period I Period II Period III Period IV
Language of instruction
English
Type or level of studies
Advanced studies
Course unit descriptions in the curriculum
Elintarvikekemia
Department of Biochemistry

Learning outcomes

Opiskelija tutustuu elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen oppiaineissa tehtävään tutkimukseen jatko-opiskelijoiden ja muiden tutkijoiden pitämien seminaariesitysten kautta.

Student is familiar with the research in the disciplines of food chemistry and food development by listening to presentations given by PhD students and other researches.

General description

Elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen tutkimuksen erityisalueet, kuten lipidien kemia ja biokemia, marjojen sekundaarimetaboliittien kemia ja toiminta, flavorikemia ja aistiminen ja luonnonaineiden suojaus mikrokapseloinnilla.

Key areas of food chemistry and food development such as the chemistry and biochemistry of lipids, the chemistry and function of the secondary metabolites of berries, the chemistry of flavors and sensory science.

Teacher responsible

Marika Kalpio

Teaching

25-Jan-2016 – 18-Apr-2016
Seminar 8 h
Mon 25-Jan-2016 - 18-Apr-2016 monthly at 14-16, ARC 3, Maanantaisin 25.1., 22.2., 21.3. ja 18.4.

Evaluation

Pass/fail.

Further information

Päivitetty aikataulu verkossa "Research Seminar in Molecular Food Sciences 2015-2016"

Seminar program and schedule online, "Research Seminar in Molecular Food Sciences 2015-2016"