Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3750 Elintarvikekemian harjoitustyöt 10 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opintojakson jälkeen opiskelija pystyy työskentelemään itsenäisesti ja turvallisesti elintarvikelaboratoriossa annettujen ohjeiden mukaan. Hän hallitsee tavanomaiset elintarvikeanalytiikassa käytettävät menetelmät ja laitteet. Opiskelijalla on valmiudet itsenäiseen tiedonhakuun ja ongelmanratkaisuun sekä kyky analysoida ja raportoida tuloksia suullisesti ja kirjallisesti.

Vastaava opettaja

Mika Kaimainen

Opetus

11.1.2016 – 26.2.2016

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Laboratoriotyöt ma-pe, Reino-sali
Laboratoriotöiden lisäksi aloitusluennot ja loppuesitykset:
ke 16.12.2015 klo 10-12 elintarvikekemian käsikirjasto
ma 11.1.2016 klo 8-10 elintarvikekemian käsikirjasto
to 14.1.2016 klo 8-10 elintarvikekemian käsikirjasto
ti 19.1.2016 klo 14-16 elintarvikekemian käsikirjasto
ti 2.2.2016 klo 12-14 elintarvikekemian käsikirjasto
pe 26.2.2016 klo 8-10 elintarvikekemian käsikirjasto

Kurssin Moodle-ryhmä löytyy osoitteesta:

https://moodle.utu.fi/course/view.php?id=8593