Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD1015 Elintarvikeanalytiikka 1 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Perusopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Tavoitteena on antaa opiskelijalle yleiskuva keskeisistä elintarvikeanalyysien kemiallisista ja fysikaalisista perusteista, näytteenotosta ja menetelmien validoinnista sekä valituilla esimerkeillä analyysien suorittamisesta.

Vastaava opettaja

Marika Kalpio

Opetus

12.1.2016 – 27.1.2016
Luento-opetus 18 t
Ti 12.1.2016 - 26.1.2016 viikoittain klo 12-14, ARC 1
Ke 13.1.2016 - 27.1.2016 viikoittain klo 12-14, ARC 1
To 14.1.2016 - 21.1.2016 viikoittain klo 14-16, CAL 3

Arviointi

Numerolla 0-5.