Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
EKEH1166 Kromatografinen analytiikka bioaloilla 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekehitys
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa elintarvikelaboratoriossa työskentelyn käytännöt sekä yleisellä tasolla että elintarvikekehityksen käyttämien kromatografisten menetelmien osalta. Opiskelija osaa näytteiden esikäsittelyn kromatografisia analyyseja varten, kromatografiset tekniikat ja pystyy soveltamaan niitä käytännön työssä. Opiskelija osaa raportoida tuloksensa suullisesti ja kirjallisesti hyvän tieteellisen esitystavan mukaisesti.

Vastaava opettaja

Oskar Laaksonen

Opetus

11.1.2016 – 26.2.2016

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Kurssi järjestetään osittain yhdessä kurssin FOOD3750 Elintarvikekemian harjoitustyöt kanssa.

Laboratoriotyöt ma-pe, Reino-sali
Laboratoriotöiden lisäksi aloitusluennot ja loppuesitykset:

ke 16.12.2015 klo 10-12 elintarvikekemian käsikirjasto
ma 11.1.2016 klo 8-10 elintarvikekemian käsikirjasto
to 14.1.2016 klo 8-10 elintarvikekemian käsikirjasto
ti 19.1.2016 klo 14-16 elintarvikekemian käsikirjasto
ti 2.2.2016 klo 12-14 elintarvikekemian käsikirjasto
pe 26.2.2016 klo 8-10 elintarvikekemian käsikirjasto

Kurssin Moodle-ryhmä löytyy osoitteesta:

https://moodle.utu.fi/course/view.php?id=8593