Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
EKEH1167 Elintarvikekehityksen soveltavat harjoitustyöt 3 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekehitys
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa elintarvikelaboratoriossa työskentelyn peruskäytännöt sekä yleisellä tasolla että elintarvikekehityksen käyttämien menetelmien osalta. Opiskelija pystyy työskentelemään itsenäisesti laboratoriossa annettujen ohjeiden pohjalta sekä analysoimaan ja tulkitsemaan tuloksiaan. Opiskelija osaa raportoida tuloksensa suullisesti ja kirjallisesti.

Vastaava opettaja

Oskar Laaksonen

Opetus

1.3.2016 – 31.3.2016

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Lisätiedot

Kurssille ennakkoilmoittautuminen Nettiopsuun 1.2.2016 mennessä. Kurssi alkaa aloituspalaverilla, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin helmikuussa ennakkoilmoittautumisen päätyttyä. Kurssi toteutetaan pareittain tai pienryhmissä ja on mahdollista tehdä suomeksi tai englanniksi.

 

Registration in Nettiopsu before 1.2.2016. Course starts with a meeting, the date will be announced later in February after the registration is closed. Course is carried out in student pairs or in small groups. Course is possible in Finnish or in English.