Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
DIBT0015 Diplomityö 30 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Biotekniikka (tekn.ala)
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelijalla on kokemusta tutkimuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Opiskelija on perehtynyt syvällisesti tutkimusaiheeseen ja pystyy raportoimaan tutkimustuloksista diplomityössä.

Vastaava opettaja

Tero Soukka

Lisätiedot

Diplomityön 3-4 kuukautta kestävän kokeellisen työn suositeltava  suoritusajankohta on syys-tammikuussa. Ilmoittaudu maaliskuun loppuun  mennessä suorittamaan diplomityötä seuraavan lukuvuoden aikana.  Ilmoittautuneille lähetetään lisäinfoa sähköpostitse.

Diplomityöaiheen hankkimisesta ja sen hyväksymisestä löytyy tietoa diplomityöohjeista, jotka on saatavilla DIBT-info Moodle-alueella. Seuraavan syksyn diplomityöläisille järjestetään toukokuussa pakollinen infotilaisuus, jonka tarkempi ajankohta ilmoitetaan ilmoittautuneille. Diplomitöiden edistymistä seurataan syksyn ja talven aikana suunnilleen kuukauden välein seurantapalavereissa, joihin osallistuminen on pakollista.

Huom! Diplomityön aloitukseen mennessä täytyy olla suoritettuna TkK-tutkinto (tai täydentävät opinnot tehtynä), 45 op DI-tutkinnosta suoritettuna sekä DIBT0019 ja DIBT0020 harjoitustyökurssit  suoritettuna kokonaan.