Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FYGE4311 Tutkimusseminaarit 2 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Fysiologia ja genetiikka
Biologian laitos

Osaamistavoitteet

Laajentaa sekä syventää opiskelijoiden tietämystä biotieteiden ja etenkin genetiikan ja fysiologian ajankohtaisista tutkimusaiheista ja tutustuttaa opiskelijat myös Biologian laitoksen ulkopuolella työskenteleviin näiden alojen asiantuntijoihin.

Yleiskuvaus

Osallistuminen Turussa järjestettäviin, enimmäkseen englanninkielisiin tutkimusseminaareihin. Suositeltavia seminaarisarjoja mm. FYGE Research seminars, Seminars in Ecology and Evolution, Plant Biology seminars, Frontiers of Science seminars, BioCity Turku Guest Seminars, Research Program Seminars. Myös muita seminaareja ja väitöstilaisuuksia voidaan hyväksyä, kunhan asiasta sovitaan etukäteen vastuuhenkilön kanssa.

Vastaava opettaja

Päivi Koskinen
paivi.koskinen[ät]utu.fi

Opetus

6.10.2015 –
Luento-opetus 15 t
Ti 5.1.2016 - 3.5.2016 viikoittain klo 14-15, LT1 SH215 (seminaarihuone)

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Arviointiperusteet

Opiskelija osallistuu vähintään viiteentoista n. 45 min tutkimusseminaariin ja kerää niistä merkintöjä osallistumispassiinsa joko seminaarin vetäjältä tai esiintyjältä. Opiskelija myös kirjoittaa kolmesta seminaariesityksestä yhden sivun tiivistelmän kustakin ja toimittaa ne koordinaattorin hyväksyttäväksi samoin kuin merkintöjä täynnä olevan osallistumispassin.

Lisätiedot

Tarkempia tietoja ja ohjeita löytyy FYGE4311-2015 kurssin sivuilta osoitteessa moodle.utu.fi