Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
Tieteenalaopinnot 10–20 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Historian, kultt.ja taiteiden tutk.laitoksen yht.
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos

Osaamistavoitteet

Opiskelija syventää tietämystään eri tieteenaloilla harjoitettavasta vanhojen aikojen tutkimuksesta tutustumalla yksityiskohtaisemmin kahteen tai useampaan eri tieteenalaan.

Yleiskuvaus

Opintojakso perehdyttää opiskelijat tarkemmin eri tieteenalojen piirissä harjoitettavaan vanhempien aikojen tutkimukseen sekä niissä käytettyihin metodeihin, teorioihin ja käytännön valmiuksiin.

Vastaava opettaja

Kirsi Salonen
kilesa[ät]utu.fi

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

Kohtaan sopivaa opetusta järjestetään lukuvuosittain HKT- ja KK- laitosten eri oppiaineiden toimesta. Oppiaineet ja vastuuhenkilöt sekä oppiaineiden säännöllisesti tarjoamat kurssit ovat alla. Näiden kurssien sisällöistä ja suoritusvaihtoehdoista löytyy tietoja nettiopsusta sekä eri oppiaineiden opetusohjelmista. Lisäksi eri vuosina tarjotaan ylimääräisiä kursseja, joiden korvaavuuksista, sisällöistä ja aikatauluista tiedotetaan lukukausittain erikseen. Vastuuhenkilöltä voi kysellä vaihtoehtoisista suoritustavoista ja korvaavuuksista.