Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2015–2016
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
METU0159 S1.b Mediatutkimuksen teoriaperinteet 5 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Mediatutkimus
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos

Yleiskuvaus

Omassa oppiaineessa järjestettävän opetuksen tai opintopiirityöskentelyn lisäksi kohdassa on mahdollista käyttää aihepiiriin liittyviä laitoksen yhteisiä kursseja kuitenkin niin, että suoritukseen sisällytetään aina muodossa tai toisessa (esimerkiksi luentojen arvioimisen kautta) mediatutkimuksellinen näkökulma. Jälkimmäisessä tapauksessa suorituksen yksityiskohdista tulee sopia erikseen kohdan vastuuopettajan kanssa.

Vaihtoehtoisesti: Kotitentti tai essee vastuuopettajan kanssa sovittavasti

Kirjallisuus: Sovitaan opintopiirin osalta erikseen vastuuopettajan kanssa. Opiskelijat voivat itse ehdottaa opintopiirin aihetta ja työskentelyssä käytettävää kirjallisuutta. Vaihtoehtoisen suoritustavan kotitentissä suoritetaan kirjallisuutta vastuuopettajan osoittamalla tavalla.

Moodlen opintomateriaalit-alueelta löytyy ohjeistus essee- ja seminaarisuorituksiin, ks. https://moodle2.utu.fi/course/view.php?id=939.

Omatoimiset esseesuoritukset korvaavat aina opintovaatimusten S1-kohtaa ja niiden palautusaikataulu on vapaa: aiherajauksen ja kirjallisuuden voi räätälöidä omatoimisesti esim. gradukiinnostustensa mukaisesti.

Vastaava opettaja

Hanna Kuusela
hanna.kuusela[ät]utu.fi