Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetusohjelma 2016–2017
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
FOOD3630 Aistittavan laadun tutkimusmenetelmät 4 op
Periodit
I Periodi II Periodi III Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Aineopinnot
Käy seuraavien opintojaksojen suoritukseksi
Elintarvikekemia
Biokemian laitos

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on tietämys elintarvikkeiden aistittavien ominaisuuksien - ulkonäön, rakenteen, hajun ja maun analysoinnista ja perusvalmiudet analyysin toteuttamisesta arviointiraadin avulla ja tulosten käsittelystä sekä teoriassa että käytännössä.

Vastaava opettaja

Oskar Laaksonen

Opetus

1.11.2016 – 8.12.2016
Luento-opetus 20 t
Ti 1.11.2016 - 22.11.2016 viikoittain klo 10-12, ARC 2
Ke 9.11.2016 klo 12-14, ARC 2
Ke 16.11.2016 klo 12-14, ARC IT-luokka A252, 2.krs
To 3.11.2016 - 17.11.2016 viikoittain klo 10-12, ARC 2
Harjoitukset 24 t
To 24.11.2016 klo 10-12, ARC Aistinvairaisen tutkimuksen laboratorio
Ti 29.11.2016 klo 10-12, ARC Aistinvairaisen tutkimuksen laboratorio
To 1.12.2016 klo 10-12, ARC Aistinvairaisen tutkimuksen laboratorio
To 8.12.2016 klo 10-12, ARC Elintarvikekemian käsikirjasto

Arviointi

Numerolla 0-5.

Lisätiedot

FFF 2.11. 12-14

20h luentoja + ensimmäisellä opetuskerralla sovittavat harjoitustyöt

Kurssille pakollinen ilmoittautuminen Nettiopsussa viimeistään 20.10. Koska kurssin laboratoriotöiden aikataulu sovitaan ensimmäisellä luentokerralla, ensimmäisellä luentokerralla tulee olla paikalla.

Course is available also in English. Register in Nettiopsu at the latest on October 20. Schedules for the practical works will be agreed on the first lecture, thus attendance in compulsory during the first lecture.