Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.
The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.
Opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on tietämys elintarvikkeiden aistittavien ominaisuuksien - ulkonäön, rakenteen, hajun ja maun analysoinnista ja perusvalmiudet analyysin toteuttamisesta arviointiraadin avulla ja tulosten käsittelystä sekä teoriassa että käytännössä.
FFF 2.11. 12-14
20h luentoja + ensimmäisellä opetuskerralla sovittavat harjoitustyöt
Kurssille pakollinen ilmoittautuminen Nettiopsussa viimeistään 20.10. Koska kurssin laboratoriotöiden aikataulu sovitaan ensimmäisellä luentokerralla, ensimmäisellä luentokerralla tulee olla paikalla.
Course is available also in English. Register in Nettiopsu at the latest on October 20. Schedules for the practical works will be agreed on the first lecture, thus attendance in compulsory during the first lecture.