Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.
The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.
Seminaariesitysten kuuntelu tutustuttaa opiskelijan elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen oppiaineissa tehtävään tutkimukseen. Opiskelija saa uusia näkökulmia alan tutkimuksen teoreettiseen taustaan ja pystyy samalla syventämään asiantuntijuuttaan. Seminaarit myös tarjoavat mahdollisuuden keskusteluun ja kontaktien luomiseen.
Student becomes familiar with the research in the disciplines of food chemistry and food development by listening to presentations. Student deepens the current knowledge, and gets new insights into molecular food sciences. In the seminar sessions it’s also possible to discuss and create contacts with food scientists.
Perustutkinto-opiskelijoiden, jatko-opiskelijoiden ja muiden tutkijoiden pitämät seminaariesitykset elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen tutkimuksen erityisalueista, aiheina mm. lipidien kemia ja biokemia, marjojen sekundaarimetaboliittien kemia ja toiminta, flavorikemia ja aistiminen. Myös vierailevat tutkijat kertovat tutkimusalastaan.
Presentations given by other students, PhD candidates and researches. Topics are related to key areas of food chemistry and food development such as the chemistry and biochemistry of lipids, the chemistry and function of the secondary metabolites of berries, the chemistry of flavors and sensory science. Seminars are also given by visiting scientists.
Jatkuu keväällä 2017/continues in spring 2017
Kurssin FOOD2104 Research seminars in molecular food sciences -seuraaminen
Päivitetty aikataulu verkossa "Research Seminar in Molecular Food Sciences 2016-2017":
http://www.utu.fi/fi/yksikot/sci/yksikot/biokemia/laitos/ekem/Sivut/home.aspx
Seminar program and schedule online, "Research Seminar in Molecular Food Sciences 2016-2017":
http://www.utu.fi/en/units/sci/units/biochem/department/food/Pages/home.aspx